Around the cup

Thee drinken is booming en de theedrinker is helemaal hip. Het suffe imago is verdwenen en thee is weer een belevingsproduct.
Mooie smaken, bereidingen en eeuwenoude rituelen maken thee weer interessant. Thee is in veel culturen een sociale activiteit; denk aan de Marokkaanse theeceremonies of de duizend jaar oude Japanse theeceremonie, waarbij het bereiden van thee is verheven tot een vorm van kunst.
Net als koffiedrinkers stellen ook theedrinkers steeds hogere eisen. Bij tientime voldoen wij graag aan die eisen en verzorgen wij deze gehele beleving voor de theedrinker met een compleet aanbod aan 100% biologische en verse theeën, mooi bijpassend servies en diverse presentatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld met onze theekaart.
Waar komt de thee vandaan? Wat zit er in de melange? Wij helpen u graag met het samenstellen van een theekaart en zorgen ervoor dat uw gast de smaken ten volle ervaart.
Naast de smaak en geur van de thee mag ook een mooie presentatie niet ontbreken.
Om uw gasten de optimale theebeleving te bieden zorgen wij voor de juiste presentatiemogelijkheden.
Eenvoudig maar chic! Het enige wat u nog hoeft te doen is uitserveren.
Dit kan eenvoudig aan tafel met onze 6-vaks theekist waarin onze smaken mooi worden uitgelicht.
Of met het lichte en eenvoudige, maar zeer gebruiksvriendelijke houten bakje waarin diverse theesmaken gepresenteerd kunnen worden.

Ideaal voor achter de bar of naast de koffiemachine is ons 6-vaks theedisplay!