NEW - Cinnamon Ginger

Een krachtige en kruidige Ayurvedische melange

Met Cinnamon Ginger geniet je van de warmte en kracht van een traditionele Ayurvedische melange. Perfect voor de koude maanden. Je proeft kaneel, gember, kardemom, kruidnagel en een vleugje zwarte peper – een kruidige mix die je op elk moment van de dag kunt drinken. Er zit geen cafeïne of theïne in en de ingrediënten zijn 100% biologisch!

bestellen

Meer informatie

In het jaar 1963 begon Tien van Tienen voor kwaliteitsbrander en theehandelaar Simon Lévelt te werken. Sindsdien zijn koffie en thee voor de familie van Tienen onafscheidelijk. De ervaring die Tien heeft opgedaan in combinatie met zijn passie voor koffie en thee, vormen de oorsprong voor tientime.

De versheid en kwaliteit van onze 100% biologische theeën en ingrediënten - zoals heerlijke kruiden of fruitsoorten - zorgen voor een ware smaakexplosies!

 
Cafeïne:
Deze thee bevat geen cafeïne of theïne
Ingrediënten:
Kaneel*, gember*, kardemom*, kruidnagel*, & zwarte peper*
*biologisch

Zetadvies

Voor de lekkerste kop thee breng je eerst vers water aan de kook en laat je deze even doorkoken. Wil je de lekkerste thee zetten, gebruik dan bron- of gefilterd water. Als je bron- of gefilterd water gebruikt samen met de meest verse theeën is de smaaksensatie het grootst!

Plaats 2 gram losse thee van de Cinnamon Ginger in het theefilter, zorg dat de thee voldoende ruimte heeft voor haar infusie. Voor de Cinnamon Ginger is de gewenste watertemperatuur 100 graden, laat de thee 5 minuten trekken voor een optimale smaakbeleving.

Roer de thee even door en geniet!