Afternoon melange

Heerlijke friszoete kruidenmelange om de middagdip te verjagen.

Een heerlijke kruidenmelange boordevol gezonde ingrediënten. Neem bijvoorbeeld de rozenbottel welke vol zit met vitamine of het anijszaad dat goed is voor de spijsvertering. Kortom een heerlijke namiddag melange voor lichaam en geest.  

bestellen

Meer informatie

In het jaar 1963 begon Tien van Tienen voor kwaliteitsbrander en theehandelaar Simon Lévelt te werken. Sindsdien zijn koffie en thee voor de familie van Tienen onafscheidelijk. De ervaring die Tien heeft opgedaan in combinatie met zijn passie voor koffie en thee, vormen de oorsprong voor tientime.

De versheid en kwaliteit van onze 100% biologische theeën en ingrediënten - zoals heerlijke kruiden of fruitsoorten - zorgen voor een ware smaakexplosies!

Cafeïne:
Deze thee is cafeïnevrij
Ingrediënten:
Anijszaad, rozenbottel, zoethout en kruizemunt.

Zetadvies

Voor de lekkerste kop thee breng je eerst vers water aan de kook en laat je deze even doorkoken. Wil je de lekkerste thee zetten, gebruik dan bron- of gefilterd water. Als je bron- of gefilterd water gebruikt samen met de meest verse theeën is de smaaksensatie het grootst!

Voor de Afternoon Melange is de gewenste watertemperatuur 100 graden, laat het zakje 5 minuten trekken voor een optimale smaakbeleving.

Roer de thee even door en geniet!