English Breakfast

Een krachtige melange van zwarte theeën met een volle en zachte smaak.

De naam van deze thee heeft eigenlijk niets te maken met Engeland; English Breakfast is een melange van Assam en Ceylon. In Engeland wordt deze thee veelal de Engelse melange genoemd en vaak gedronken als de afternoon tea. De thee geeft een mooie donkerrode kleur en is 100% biologisch!

bestellen

Meer informatie

In het jaar 1963 begon Tien van Tienen voor kwaliteitsbrander en theehandelaar Simon Lévelt te werken. Sindsdien zijn koffie en thee voor de familie van Tienen onafscheidelijk. De ervaring die Tien heeft opgedaan in combinatie met zijn passie voor koffie en thee, vormen de oorsprong voor tientime.

De versheid en kwaliteit van onze 100% biologische theeën en ingrediënten - zoals heerlijke kruiden of fruitsoorten - zorgen voor een ware smaakexplosies!

 
Cafeïne:
Deze thee bevat cafeïne
Ingrediënten:
Biologische zwarte thee

Zetadvies

Voor de lekkerste kop thee breng je eerst vers water aan de kook en laat je deze even doorkoken. Wil je de lekkerste thee zetten, gebruik dan bron- of gefilterd water. Als je bron- of gefilterd water gebruikt samen met de meest verse theeën is de smaaksensatie het grootst!

Voor de English Breakfast is de gewenste watertemperatuur 100 graden, laat het zakje 4 minuten trekken voor een optimale smaakbeleving.

Roer de thee even door en geniet!