Honeybush Mango Lemon

Frisse en zoete kruidenthee met mango, sinaasappel, citroengras en goudsbloem.

Honeybush of ook wel honingbos genoemd, lijkt sterk op rooibos maar is zoeter van smaak. Het aftreksel van de struik wordt al sinds de 18de eeuw gedronken door Afrikaanse volksstammen. De honeybush struik heeft haar naam te danken aan de honingachtige geur welke zij verspreidt wanneer deze in bloei staat. In deze periode bloeien er mooie weelderige gele bloemen aan de struik. Voor diegene die de rooibos vaak te sterk of bitter vindt is de honeybush het alternatief. Wist je dat net als haar zus de rooibos, honeybush van nature kalmerend werkt?

bestellen

Meer informatie

In het jaar 1963 begon Tien van Tienen voor kwaliteitsbrander en theehandelaar Simon Lévelt te werken. Sindsdien zijn koffie en thee voor de familie van Tienen onafscheidelijk. De ervaring die Tien heeft opgedaan in combinatie met zijn passie voor koffie en thee, vormen de oorsprong voor tientime.

De versheid en kwaliteit van onze 100% biologische theeën en ingrediënten - zoals heerlijke kruiden of fruitsoorten - zorgen voor een ware smaakexplosies!

 
Cafeïne:
Deze thee is cafeïnevrij
Ingrediënten:
Honeybush, sinaasappelschil, citroengras, mangostukjes, natuurlijkaroma, goudsbloem, braamblad

Zetadvies

Voor de lekkerste kop thee breng je eerst vers water aan de kook en laat je deze even doorkoken. Wil je de lekkerste thee zetten, gebruik dan bron- of gefilterd water. Als je bron- of gefilterd water gebruikt samen met de meest verse theeën is de smaaksensatie het grootst!

Voor de Honeybush Mango Lemon is de gewenste watertemperatuur 100 graden, laat het zakje 4 minuten trekken voor een optimale smaakbeleving.

Roer de thee even door en geniet!