Lemongrass Green

Verfrissende groene thee met citroengras en een heerlijke citroen en limoen smaak.

Citroengras, ook wel bekend als sereh geeft een heerlijke citroen aroma af. Deze heerlijke grassoort wordt voornamelijk gebruikt in de Aziatische keuken. Bij ons staat deze thee bekend als een heerlijke pure groene thee met een lichte citroen en limoen smaak.

bestellen

Meer informatie

In het jaar 1963 begon Tien van Tienen voor kwaliteitsbrander en theehandelaar Simon Lévelt te werken. Sindsdien zijn koffie en thee voor de familie van Tienen onafscheidelijk. De ervaring die Tien heeft opgedaan in combinatie met zijn passie voor koffie en thee, vormen de oorsprong voor tientime.

De versheid en kwaliteit van onze 100% biologische theeën en ingrediënten - zoals heerlijke kruiden of fruitsoorten - zorgen voor een ware smaakexplosies!

Cafeïne:
Deze thee bevat cafeïne
Ingrediënten:
Groene thee, citroengras, limoen extract

Zetadvies

Voor de lekkerste kop thee breng je eerst vers water aan de kook en laat je deze even doorkoken. Wil je de lekkerste thee zetten, gebruik dan bron- of gefilterd water. Als je bron- of gefilterd water gebruikt samen met de meest verse theeën is de smaaksensatie het grootst!

Voor de Lemongrass Green is de gewenste watertemperatuur 85 graden, laat het zakje 4 minuten trekken voor een optimale smaakbeleving.

Roer de thee even door en geniet!