London Earl Grey

Krachtige stoere earl grey thee met een mooi Tippy Yunnan blad en een friszoete bergamotsmaak

Waar de English breakfast nagenoeg niks met Engeland heeft te maken, is de earl grey genoemd naar graaf (earl) Charles Grey, een Brits staatsman en premier. De London Earl Grey is heerlijk voor gebruik van de London Fog (earl grey latte), een heerlijke special bestaande uit opgestoomde melk, vanille siroop en earl grey thee.

bestellen

Meer informatie

In het jaar 1963 begon Tien van Tienen voor kwaliteitsbrander en theehandelaar Simon Lévelt te werken. Sindsdien zijn koffie en thee voor de familie van Tienen onafscheidelijk. De ervaring die Tien heeft opgedaan in combinatie met zijn passie voor koffie en thee, vormen de oorsprong voor tientime.

De versheid en kwaliteit van onze 100% biologische theeën en ingrediënten - zoals heerlijke kruiden of fruitsoorten - zorgen voor een ware smaakexplosies!

 
Cafeïne:
Deze thee bevat cafeïne
Ingrediënten:
biologische zwarte thee, sinaasappelschil, natuurlijk aroma

Zetadvies

Voor de lekkerste kop thee breng je eerst vers water aan de kook en laat je deze even doorkoken. Wil je de lekkerste thee zetten, gebruik dan bron- of gefilterd water. Als je bron- of gefilterd water gebruikt samen met de meest verse theeën is de smaaksensatie het grootst!

Voor de London Earl Grey is de gewenste watertemperatuur 100 graden, laat het zakje 4 minuten trekken voor een optimale smaakbeleving.

Roer de thee even door en geniet!