Rooibos Orange Lemon Lime

Een heerlijke kruidenthee met fruitige sinaasappel en frisse citroen.

Een frisse en zachte rooibos thee welke door haar frisse melange bijzonder lekker te drinken is in het voorjaar en de zomer. Wil je als horecazaak nog iets extra's toevoegen? Maak van deze verse thee een overheerlijke home-made ice tea. Breng water aan de kook en giet deze in een kan. Gebruik per liter ongeveer 4 theezakjes. Laat 4 minuten trekken en verwijder de thee uit de kan. Voeg naar smaak nog wat honing of suiker toe, af laten koelen en serveer in een mooi glas met ijsklontjes en een stukje citroen of sinaasappel als garnering.

bestellen

Meer informatie

In het jaar 1963 begon Tien van Tienen voor kwaliteitsbrander en theehandelaar Simon Lévelt te werken. Sindsdien zijn koffie en thee voor de familie van Tienen onafscheidelijk. De ervaring die Tien heeft opgedaan in combinatie met zijn passie voor koffie en thee, vormen de oorsprong voor tientime.

De versheid en kwaliteit van onze 100% biologische theeën en ingrediënten - zoals heerlijke kruiden of fruitsoorten - zorgen voor een ware smaakexplosies!

Cafeïne:
Deze thee is cafeïnevrij
Ingrediënten:
rooibos, honeybush, sinaasappelschil, citroengras, natuurlijke aroma's, limoenstukjes, braamblad, rozenbottel, rozenbloemblad

Zetadvies

Voor de lekkerste kop thee breng je eerst vers water aan de kook en laat je deze even doorkoken. Wil je de lekkerste thee zetten, gebruik dan bron- of gefilterd water. Als je bron- of gefilterd water gebruikt samen met de meest verse theeën is de smaaksensatie het grootst!

Voor de Rooibos Orange Lemon Lime is de gewenste watertemperatuur 100 graden, laat het zakje 4 minuten trekken voor een optimale smaakbeleving.

Roer de thee even door en geniet!